Passiv brannsikring

FireMaster AES fiber har i mer enn 20 år vært den foretrukne løsningen som har blitt valgt innenfor offshore og maritim industri for passiv brannsikring av fartøy, offshoreplattformer, rør og strukturer mot cellulose-, hydrokarbon-, og jetbrann. FireMaster er også foretrukket av alle de større branndørprodusentene i Norge.

FireMaster AES fiber ble spesielt utviklet på tidlig 1990-tall som et miljøvennlig alternativ til keramisk fiber. FireMaster er således antakelig det best dokumenterte fiberprodukt når det gjelder Helse- og Miljøegenskaper.

FireMaster Marine Plus produseres idag av Morgan Advanced Material i Europa og ved en rekke fabrikker i USA og Asia, og er den originale AES-fiberen.

J. H. Bjørklund etterstreber til enhver tid å ha tilstrekkelig lager av alle de viktigste variantene. Pr. dags dato finnes mer enn 100 sertifiserte løsninger med Marine Plus. Ta gjerne kontakt med våre hyggelige medarbeidere i vår avdeling Passiv Brann for flere opplysninger.

For prosjekter som “Snøhvit” og “Ormen Lange” leverte J. H. Bjørklund i 2006 og 2007 omlag 175 000 m2 FireMaster.

“Snøhvit LNG”. Ved siden av “Ormen Lange,” det største Firemaster-prosjektet i nyere tid.

Nylig har det ny-utviklede FireMaster Marine Plus blitt levert til det marine markedet i Norge. FireMaster Marine Plus er et produkt som tilbyr en signifikant vektreduksjon (25-30%) ved installering.